Isten Tisztelet

JELENLEG csak Virtuális, ONLINE Isten tiszteletet szolgáltatunk Szolgáltatásaink minden szombaton kétnyelvűek!

BIBLE STUDY: 10:30 - 11:20

Isten Tisztelet: 11:30 - 12:45

FELLOWSHIP LUNCH: Havonta havonta kétszer

JELENLEG csak Virtuális, ONLINE Isten tiszteletet szolgáltatunk

Ha érdekli az imádsági találkozók, a szombatiskola és az isteni szolgálat bekapcsolása a vírusos szolgálatokkal, kérjük, keressen minket és kövessen minket a Facebookon a "Toronto magyar adventisták" alatt. Minden rendezvényhez link lesz, 15 percel a kezdési időpont előtt. Ha csatlakozik a "mobil-rol", kérjük, töltse le az INGYENES Zoom app-et a telefonjára, hogy ez működjön. Ha kérdése van, kérjük, forduljon Harold Novac lelkészhez a Harold.Novac93@yahoo.com címen

Csatlakozzon hozzánk ONLINE.

 

Leave your comments

Comments

 • Guest (Bud Kesic)

  I am a christian but not a "church goer" on a regular basis. My wife takes me to the SDA church on special occasions. I find the music beautiful and especially the young Mate's piano performance that touches my heart.

  0 Short URL:
 • Guest (Edie Parker)

  Great service and everyone participates in the worship. The sermon is always capturing and interesting. It makes me to come back every Sabbath.

  0 Short URL:
 • Guest (Katalin Kis)

  I have been attending this church for 31 years! It is a wonderful congregation to attend for worship! Love the fact that all services are bilingual, people are friendly and welcoming! There's always great food at the fellowship lunches!

  0 Short URL: